Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про подання звітності платниками, які обрали спрощену систему з особливостями оподаткування на період дії воєнного, надзвичайного стану

опубліковано 11 травня 2022 о 14:02

Фахівці Дубенської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області забезпечують якісну консультаційну допомогу платникам податків зокрема тим, які обрали спрощену систему з особливостями оподаткування на період дії воєнного, надзвичайного стану.

Під час зустрічі головний державний інспектор  Оксана Величенко розповіла платникам про порядок заповнення та подання податкової декларації платника єдиного податку третьої групи зі ставкою 2 відсотки доходу визначеного у відповідності до ст. 292 глави 1 розд. XIV ПКУ за квітень 2022 року.

Податківець звернула увагу, що платники єдиного податку третьої групи зі ставкою 2 відсотки доходу зобов’язані подати до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строки, встановлені для місячного податкового (звітного) періоду.

Граничний термін подання податкової декларації платника єдиного податку третьої групи з особливостями оподаткування за квітень припадає на 20 травня 2022 року.

Платники отримали практичну допомогу  при формуванні звітних документів та накладанні електронного цифрового підпису.

Також роз’яснено основні аспекти кампанії  одноразового декларування громадянами своїх активів. Доведено інформацію хто може скористатись одноразовим добровільним декларуванням, щодо об’єктів декларування, ставок одноразового збору, порядку подання декларації.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX