Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тренінги щодо подання декларації про майновий стан і доходи проводять у Центрі обслуговування платників Рівного

опубліковано 19 травня 2022 о 15:35

Днями у Центрі обслуговування платників ДПІ у м. Рівне  Головного управління ДПС у Рівненській області заступник начальника ДПІ у м. Рівне Наталія Костюк  надала роз’яснення  щодо подання фізичними особами декларації про майновий стан і доходи.

Платників повідомлено, що відвідувати податкову інспекцію для подання декларації необов’язково. Достатньо отримати електронні ключі та мати доступ до мережі Internet та  подати електронну декларацію. Для цього необхідно:

-          отримати електронні ключі (за електронною адресою http://acskidd.gov.ua/fiz_osoba можна переглянути короткий перелік документів для отримання безкоштовного електронного ключа, і надалі дію такого ключа можна продовжувати самостійно, не відвідуючи пункт їх видачі);

-          зайти в Електронний кабінет за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua, вхід здійснюється за допомогою електронного ключа. Знайти в лівій панелі розділ “Введення звітності”. Обрати звітний період та створити декларацію для заповнення. Заповнити її, деякі дані про вас підтягуються автоматично.  

Наступні кроки - ”Зберегти”, ”Підписати” та “Відправити” цю декларацію. Залишилось через декілька хвилин переглянути вміст квитанцій про прийняття чи неприйняття декларації, перейшовши за вкладкою «Вхідні документи».

Також, відвідувачі ЦОП ознайомились з основними аспектами кампанії одноразового (спеціального) декларування активів, які не були оподатковані належним чином, та можливостями Е-кабінету платника податків.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»