Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мешканці Демидівської та Боремельської громад сплатили більше 19 млн грн податку на доходи фізичних осіб

опубліковано 23 травня 2022 о 13:37

За підсумками січня-квітня 2022 року з легальних доходів мешканців Демидівської та Боремельської громад до бюджетів усіх рівнів сплачено 19,2 мільйони гривень ПДФО. Надходження даного податку за 4 місяці поточного року на 14 відсотків, або 2,3 млн гривень перевищують минулорічні показники за аналогічний період.

Із загальної суми податку на доходм фізичних осіб місцеві скарбниці отримали 15,2 млн гривень, що перевищує минулорічні показники на 2,5 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 4 мільйони грн податку на доходи фізичних осіб.

Саме легальні робочі місця – основа бюджетної стабільності громад. Очевидно, що фінансова спроможність територіальних одиниць повинна ґрунтуватися на створенні комфортних умов для діяльності саме відповідального бізнесу, який дбає про соціальний захист працюючих та інтереси держави і громад.

Дякуємо платникам податків, що вони здійснюють свою діяльність, сумлінно сплачують податки, адже таким чином вони тримають економіку на плаву та забезпечують обороноздатність нашої держави!


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»