Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Зарічненській ДПІ проведено практикум з питань застосування РРО та ПРРО

опубліковано 27 травня 2022 о 14:46

Днями у Центрі обслуговування платників Зарічненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області начальником ДПІ Сергієм Дракою проведено тренінг для суб’єктів господарювання з питань реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, як стаціонарних так і програмних.

Під час тренінгу були розглянуті слідуючі питання: які платники мають обов’язково застосовувати РРО/ПРРО; яким чином зареєструвати РРО/ПРРО;  як обрати РРО, завантажити програмний продукт з ПРРО;  які платники мають вести облік товарних запасів та інші.    

Сергій Драка надав практичну допомогу щодо завантаження програмного забезпечення «Програмний реєстратор розрахункових операцій» та поінформував платників про переваги використання електронних сервісів ДПС України, зокрема ІТС «Електронний кабінет».

Крім того платників податків було поінформовано про основні аспекти кампанії декларування доходів громадян за 2021 рік та нюанси одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів, які підлягають оподаткуванню.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»