Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Центрі обслуговування платників м.Рівного можна отримати допомогу в реєстрації програмного РРО

опубліковано 31 травня 2022 о 11:56

Фахівці ДПІ  у м.Рівному Головного управління ДПС у Рівненській області продовжують проводити заходи з платниками податків з питань  застосування РРО/ПРРО фізичними особами-підприємцями, в тому числі платниками єдиного податку ІІ-ІV групи.

В ході чергового тренінгу начальник  ДПІ у м.Рівному Людмила Сучик ознайомила платників з основними новаціями у сфері проведення розрахункових операцій та порядком ведення обліку товарних запасів фізособами-підприємцями.

Суб’єктів господарювання поінформували про особливості застосування РРО в умовах воєнного стану, наголосивши на забезпеченні можливості споживачам здійснювати розрахунки у безготівковій формі із застосуванням електронних платіжних засобів.

Під час навчань платники дізнались про особливості роботи з програмними РРО, а саме: як встановити та зареєструвати ПРРО.

Людмила Сучик також розказала про один із популярних електронних сервісів – Електронний кабінет, за допомогою якого здійснюється взаємодія органів ДПС і платників у режимі реального часу, та який наразі забезпечує повний спектр послуг для платників податків як юридичних, так і фізичних осіб – підприємців та громадян.

Крім того податківці нагадали платникам про проведення одноразового добровільного декларування та про кампанію декларування – 2022, а також презентували друковану  продукцію зазначеної тематики.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»