Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Демидівські податківці інформують платників податків про основні новації податкового законодавства

опубліковано 16 червня 2022 о 12:47

Про законодавчі зміни у податковому законодавстві в умовах воєнного стану, які мають на меті спростити ведення бізнесу, сприяти сплаті податків та покликані стимулювати ефективну роботу економіки у воєнний час, йде мова під час спілкування працівників Демидіівської ДПІ з платниками податків.

«На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором», – наголошує начальник ДПІ Валентина Рачинська, та зазначає, що, зі своєї сторонни, податківці оперативно надають консультативну підтримку суб’єктам господарювання, забезпечують якісний податковий сервіс.

Під час зустрічей з суб’єктами господарювання податківці  надають консультативні та інформаційні послуги щодо безкоштовного сервісу «Електронний кабінет», практичну допомогу щодо подання звітності в електронному вигляді,  дають вичерпні відповіді щодо необхідності застосування РРО/ПРРО, розрахункових книжок,  щодо ставок  збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування; щодо ставок майнових податків, пільг та термінів сплати  місцевих податків.

На стендах регулярно оновлюється інформація щодо змін податкового законодавства, розміщені зразки заяв, бланки, форми декларацій та зразки їх заповнення. Також можна отримати  реквізити бюджетних рахунків та іншу актуальну інформацію

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»