Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 2 тисячі адміністративних послуг надано платникам податків в Дубенській ДПІ

опубліковано 22 червня 2022 о 11:00

Одним з пріоритетних напрямків роботи Дубенської ДПІ було та є створення сприятливих умов для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження нових методів і форм їх обслуговування.

Протягом січня- травня 2022 року у центрі обслуговування платників   Дубенської державної податкової інспекції за зверненнями платників надано  2065 адміністративних послуг.

Найактуальнішими запитами серед відвідувачів ЦОП у цей період стали:

- видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків  - 996.

- отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми та джерела виплачених доходів та утриманих податків - 262.

Також зареєстровано 250 реєстраторів розрахункових операцій та 215 книг обліку розрахункових операцій.

Крім того, вагомими є адміністративні послуги по опрацюванню документів платників єдиного податку. Так з січня-травня 2022 року опрацьовано 99 заяв про реєстрацію платників єдиного податку, та надано 208 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.

Радимо платникам податків в умовах воєнного стану максимально використовувати можливості дистанційного зв’язку та скоротити відвідування підрозділів служби, користуючись електронними сервіси ДПС та Електронним кабінетом. Крім того, на порталі державних послуг «Дія» є можливість отримати послуги податкової, як підприємцям так і громадянам, не відвідуючи закладу.

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»