Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Дубенської ДПІ провели практикум для неприбуткової організації

опубліковано 28 червня 2022 о 13:36

Днями начальник Дубенської ДПІ  Головного управління ДПС у Рівненській області Світлана Цимбалюк провела практикуми для керівника новоствореної благодійної організації Благодійний фонд «Волонтери на Конторській», щодо заповнення реєстраційної заяви за формою № 1-РН  з метою отримання статусу неприбуткової організації.

Начальник Дубенської ДПІ Світлана Цимбалюк зазначила, що неприбуткова організація повинна подати до контролюючого органу за її основним місцем обліку реєстраційну заяву за формою 1-РН і засвідчені підписом керівника та скріплені печаткою (за наявності) копії установчих документів неприбуткової організації. Також роз’яснила, що за результатами розгляду реєстраційної заяви та документів, що додаються до неї, протягом трьох робочих днів з дня їх отримання контролюючим органом приймається рішення про включення неприбуткової організації до Реєстру або відмову у включенні неприбуткової організації до Реєстру .

В ході заходу Світлана Цимбалюк надала практичну допомогу  по заповненню реєстраційної  заяви за формою 1-РН. А також розповіла про особливості подання Запиту про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Крім цього посадовець повідомила, що неприбутковими організаціями звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації подається за базовий звітний (податковий) рік протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу InfoTAX