Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу Сарненcької ДПІ в період воєнного стану – під час брифінгу в редакції газети «Сарненські новини»

опубліковано 30 червня 2022 о 10:42

Днями в редакції газети «Сарненські новини», за участі начальника Сарненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Наталії Зашко та редактора газети Світлани Ляшко, відбувся брифінг з питань роботи Центру обслуговування платників Сарненської ДПІ під час воєнного стану.

 В ході зустрічі посадовець поінформувала, що в період воєнного стану робота податкової, насамперед, націлена на підтримку і відновлення бізнесу, а також зміцнення і забезпечення економічної стабільності держави. Податківці  створюють комфортні умови для платників у сфері адміністрування податків, своєчасно інформують  щодо прийнятих законодавчих ініціатив у сфері оподаткування.

Слід зазначити, що Центр обслуговування платеників Сарненської ДПІ працює за принципом оперативного та якісного обслуговування представників бізнесу та громадян. Ще з перших днів війни тут максимально оперативно надавали роз’яснення щодо законодавчих змін в оподаткуванні з метою якнайшвидшої адаптації платників до роботи в умовах війни. Податківці продовжують надавати усю необхідну консультативну підтримку платникам податків, без затримок реагують на звернення та забезпечення якісного податкового сервісу.

Під час брифінгу особливу увагу було звернуто на  зміни в законодавстві, які дозволяють бізнесу працювати, отримувати дохід, платити податки та підтримувати економіку. Наталія Зашкко розповіла про сумлінність платників, які забезпечують безперебійне функціонування комунальних підприємств та закладів соціальної сфери, вчасне здійснення соціальних виплат населенню громад. Разом з тим, відмітила платників податків, у яких наявний податковий борг, та зазначила, що такі платники мають якнайшвидше погасити заборгованість перед бюджетами.

 Насамкінець очільниця ДПІ розповіла про електронні сервіси ДПС, які спрощують життя підприємцям та громадянам, застосування РРО під час воєнного стану та  унікальну можливість від держави – право громадян на «податкову амністію». 

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»