Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про роботу Зарічненської ДПІ в період воєнного стану – під час брифінгу в редакції газети «Полісся»

опубліковано 06 липня 2022 о 10:58

Днями в редакції газети «Полісся», за участі начальника Зарічненськї  ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Сергія Драки  та спеціаліста газети Марії Полюхович, відбувся брифінг з питань роботи Центру обслуговування платників Зарічненської ДПІ під час воєнного стану. 

В ході заходу податківець зазначив, що одним з пріоритетних напрямків роботи Зарічненської ДПІ - створення сприятливих умов для платників податків з метою надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження нових методів і форм їх обслуговування. Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку, в якій зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання. 

Сергій Драка детально зупинився на змінах в законодавстві, які дозволяють бізнесу працювати, отримувати дохід, платити податки та підтримувати економіку та зазначив, що у надскладних умовах сьогодення держава здійснює доступні кроки, аби підтримати суб’єктів господарювання.

Разом з тим, було обговорено питання  додержання законодавства України, яке регулює порядок та умови спеціального використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань і заготівлі другорядних лісових матеріалів. Зокрема зазначено, що  на території обслуговування Зарічненської ДПІ заборонено збирати ягоди у Локницькій та Зарічненській територіальних громадах.

Насамкінець очільник ДПІ розповів про електронні сервіси ДПС, послуги яких надаються безкоштовно, про застосування РРО під час воєнного стану суб’єктами малого підприємництва та унікальну можливість від держави – використання свого права на «податкову амністію».

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»