Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про проведення зустрічі з платниками податків у Демидівській ДПІ

опубліковано 12 липня 2022 о 13:32

У Демидівській ДПІ проведено зустріч з платниками податків, в ході якої обговорили  новації податкового законодавства, запроваджені на період дії воєнного стану.

Говорили про особливості застосування РРО, сплату податків у воєнний час, зокрема зміни до Податкового кодексу та інших законів України щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску.

Начальник Демидівської ДПІ Валентина Рачинська розповіла і про заходи, яких вдався Уряд з метою підтримки бізнесу: запровадження спеціального режиму для платників єдиного податку ІІІ групи, відсутність штрафів та санкцій за несвоєчасне подання звітності у разі неможливості виконати зобов’язання, а також можливість не сплачувати єдиний податок платникам І-ІІ груп.

«Дійсно, сьогодні держава як ніколи підтримує бізнес, і, звичайно, очікує на зворотній зв'язок у вигляді сплачених податків і зборів», - підкреслила Валентина Рачинська.

На завершення заходу було надано відповіді на поставлені запитання та запропоновано користуватись електронними сервісами ДПС, зокрема, Електронним кабінетом платника.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»