Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 15 млн гривень єдиного податку отримала громада м.Дубно

опубліковано 29 липня 2022 о 14:15

Підприємці-спрощенці м. Дубно  протягом січня-червня 2022 року сплатили до бюджету територіальної громади 15,4 млн грн єдиного податку. Надходження єдиного податку за підсумками шести місяців поточного року на 1,4 млн грн перевищують показники за аналогічний період минулого року.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджету громади сплатили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок –13,4 млн грн єдиного податку. Цей показник збільшився на 1,3 млн грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 1,9 млн грн єдиного податку. Сума сплаченого податку майже на 10 відсотків перевищує минулорічні показники.

Суб’єкти господарювання продовжують сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час та забезпечують життєдіяльність  територіальних громад.

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX