Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронні сервіси ДПС розповідали у Корецькій ДПІ

опубліковано 01 серпня 2022 о 15:06

Днями у Центрі обслуговування платників Корецької ДПІ відбувся практикум щодо використання електронних сервісів ДПС внутрішньо переміщеними особами для подання звітності та використання права на податкову знижку.

В ході практикуму фахівці ДПІ розповіли, що Електронний кабінет - це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним та безпечним електронним сервісом. Впровадження інформаційних технологій дає змогу зберегти час для бізнесу та громадян, здійснити спілкування з податковою службою комфортно, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що значно економить час та надає можливість уникнути черги.

Також звернули увагу, що сьогодні у платників, завдяки функціонуванню Електронного кабінету, є можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів.

Користуватися відкритою частиною «Електронного кабінету платника» можна без ідентифікації особи, тобто без електронного цифрового підпису. Через відкриту частину платник податків має можливість скористатися інформацією із загальнодоступних реєстрів; отримати інформацію про граничні терміни сплати податків, зборів, обов’язкових платежів та подання звітності; отримати контакти та адреси центрів обслуговування платників; ознайомитись з новинами Державної фіскальної служби України;  скористатися іншою корисною інформацією.

Вхід до приватної частини «Електронного кабінету» здійснюється за адресою cabinet.tax.gov.ua з використання електронного цифрового підпису (ЕЦП) будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.

Під час заходу платники отримали вичерпні відповіді на свої запитання, а також дізналися про основні аспекти одноразового (спеціального) добровільного декларування.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX