Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Радивилівської, Козинської та Крупецької громад отримали 14,2 млн гривень єдиного податку

опубліковано 23 серпня 2022 о 11:30

До місцевих бюджетів Радивилівської, Козинської та Крупецької  громад від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень–липень надійшло 14,2 млн грн єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження даного платежу зросли на 1,2 млн гривень. 

Майже 70 відсотків надходжень від єдиного податку становить сума, перерахована приватними підприємцями. Упродовж семи місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 9,8 млн гривень, що на 1,4 млн грн більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 1,2 млн грн єдиного податку. Цей показник збільшився на 14 відсотків порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 3,2 млн грн єдиного податку.

Сумлінно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, платники забезпечують життєдіяльність  територіальних громад, - наголошують податківці.

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агрессором.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX