Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рокитнівській ДПІ відбулася робоча зустріч з представниками освітніх закладів

опубліковано 31 серпня 2022 о 11:26

Нещодавно в Центрі обслуговування Рокитнівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області очільниця ДПІ Ніна Ковалевич провела робочу зустріч з представниками освітніх закладів Старосільської територіальної громади з питань порядку реєстрації неприбуткових організацій та подачі звітності.

Посадовиця зазначила, що для отримання статусу неприбуткової організації зареєстровані установи та організації (новостворені) мають подати реєстраційну заяву за формою 1-РН державному реєстратору під час їх державної реєстрації або контролюючому органу за основним місцем обліку протягом 10 календарних днів з дня їх державної реєстрації. А також засвідчені підписом керівника або представника такої організації та скріплені печаткою (за наявності) копії установчих документів неприбуткової організації (крім тих, що оприлюднені на порталі електронних сервісів відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань»).

В ході зустрічі присутні дізналися про порядок заповнення та  терміни подання Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації, фінансової звітністі.

Ніна Ковалевич розповіла представникам освіти про використання електронних сервісів ДПС. Зокрема, про  можливість в електронному вигляді  подати запит та отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Насамкінець учасники заходу дізналися про хід одноразового (спеціального) добровільного декларування  активів фізичних осіб.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»