Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дубенській ДПІ проведено роз’яснювальну роботу щодо сплати податків

опубліковано 31 серпня 2022 о 13:42

В Дубенській ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області відбулась робоча зустріч з платниками податків за участі начальника  ДПІ Світлани Цимбалюк.

В ході заходу були обговорені питання щодо внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, а саме облікових даних платників. Також наголошено на необхідності проведення звірки в органі податкової служби, зокрема щодо сплати майнових податків.

Світлана Цимбалюк проінформувала присутніх про продовження дії податкової амністії до 1 березня 2023 року. Відтак, за її словами, громадяни, які планували подати одноразову добровільну декларацію, матимуть на це тепер ще більше часу. Посадовець детально роз'яснила механізм подання такої декларації, розмір ставок одноразового збору та терміни його сплати, а також розповіла про переваги, які отримають декларанти, що скористалися податковою амністією.

Податківець також розповіла учасникам зустрічі про основні зміни у податковому законодавстві, зокрема щодо Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану» від 15.03.2022 №2120-ІХ, Закону № 2142-IX, Закону №1914-IX, Закону №1946-ІХ, Закону №2260-ІХ; про порядок застосування РРО/ПРРО, обліку товарних запасів, обов’язок декларування доходів за 2021 рік та переваги використання електронних сервісів ДПС.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX