Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівного надали платникам податків практичну допомогу в електронному звітуванні

опубліковано 06 вересня 2022 о 16:30

Фахівці  ДПІ у м.Рівному надають кваліфіковані роз’яснення вимог чинного податкового законодавства платникам податків, які відвідують інспекцію. Зокрема, в ході зустрічей та навчальних тренінгів громадян та суб’єктів господарювання інформують про зміни у податковому законодавстві відповідно до Законів №2120-ІХ, №2142-IX, №1914-IX, №1946-ІХ, №2260, №2261, про порядок застосування реєстраторів розрахункових операцій та новітніх програмних РРО, облік товарних запасів, переваги використання електронних сервісів ДПС.

Також роз’яснюють наслідки тіньової зайнятості, податкової заборгованості перед бюджетами, та ознайомлюють із основними аспектами податкової амністії.

Сьогодні, в ході чергового тренінгу, старший державний інспектор Ольга Червона акцентувала увагу відвідувачів ЦОП на роботі електронних сервісів ДПС України та одержання податкових послуг онлайн за допомогою Єдиного порталу державних послуг Дія.

Крім того, платникам податків було надано практичну допомогу в електронному звітуванні, зокрема поданні звітності за формою 20-ОПП.