Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Демидівщини інформують про зміни податкового законодавства

опубліковано 07 вересня 2022 о 12:03

Працівники Демидівської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області продовжують інформувати громадян про особливості одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних ïм активів та інші новації податкового законодавства.

Начальник ДПІ Валентина Рачинська в ході чергового заходу повідомила платникам про продовження дії податкової амністії до 1 березня 2023 року. Відтак, за її словами, громадяни, які планували подати одноразову добровільну декларацію, матимуть на це тепер ще більше часу. Посадовець детально роз'яснила платникам механізм подання такої декларації, розмір ставки одноразового збору та терміни його сплати, а також розповіла про переваги, які отримають декларанти, що скористалися податковою амністією.

Також посадовець відповіла на питання відвідувачів щодо умов перебування на спрощеній системі оподаткування, розповіла про основні моменти застосування РРО в умовах сьогодення та наголосила на необхідності забезпечення споживачам  можливості здійснювати розрахунки у безготівковій формі із застосуванням електронних платіжних засобів.

На завершення заходу фахівець запропонувала користуватись електронними сервісами ДПС, зокрема, Електронним кабінетом платника.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»