Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети громад Дубенщини отримали майже 40 млн гривень єдиного податку

опубліковано 19 вересня 2022 о 13:58

До місцевих бюджетів громад Дубенщини від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень–серпень надійшло 39,5 млн грн єдиного податку, Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли на 3 млн гривень. 

Упродовж восьми місяців цього року приватні підприємці спрямували до місцевих скарбниць 31,5 млн грн, що на 2,5 млн грн більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 3,2 млн грн єдиного податку.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 4,8 млн грн. цього податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року сума надходжень збільшилась на 884 тис  гривень.

Суб’єкти господарювання продовжують  сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Своєчасно сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, платники забезпечують життєдіяльність  територіальних громад. На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX