Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Демидівській ДПІ інформують про щорічне та одноразове декларування

опубліковано 20 вересня 2022 о 13:29

З метою підвищення рівня податкової культури платників податків податківці Демидівської ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області постійно проводять зустрічі, під час яких продовжують проведення інформаційно-роз’яснювальних кампаній для громадян.

Зокрема, в ході спілкування з громадянами, начальник ДПІ Валентина Рачинська нагадує про особливості проведення кампанії декларування у 2022 році,  роз’яснює які доходи підлягають декларуванню та які категорії громадян зобов’язані подати декларацію про майновий стан і доходи.

Податківець також звертає увагу на можливість фізичних осіб добровільно легалізувати свої активи за зниженими ставками оподаткування до 1 березня 2023 року. Крім того наголошує які громадяни мають право на податкову амністію, про об’єкти, які підлягають декларуванню та в які терміни необхідно сплатити одноразовий збір.

 Під час зустрічей з платниками також надаються консультативні та інформаційні послуги щодо безкоштовного сервісу «Електронний кабінет» та практична допомога у поданні звітності в електронному вигляді.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»