Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Дубенського району сплатили понад 890 млн грн податку на доходи фізичних осіб

опубліковано 11 жовтня 2022 о 16:56

Тримаємо економічний фронт та забезпечуємо надійний тил нашим захисникам, - саме з таким настроєм платники податків Дубенського району підтримують лави ЗСУ, своєчасно сплачуючи податки до бюджетів.

Зокрема, за підсумками дев’яти місяців 2022 року з легальних доходів мешканців громад Дубенського району до бюджетів усіх рівнів сплачено 890,7 млн грн ПДФО. Порівняно з минулорічними показниками надходження даного платежу зросли на 336,3 млн грн або 60,6 відсотків.

Із загальної суми даного податку місцеві скарбниці отримали 703,7 млн грн, що перевищує минулорічні показники на 287,9 млн гривень. До державного бюджету платники перерахували 187 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Цей показник збільшився на 48,4 млн грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Зважаючи на воєнну ситуацію, податківці нагадують про необхідність дотримання вимог трудового законодавства щодо офіційного оформлення працівників, своєчасної та повної виплати заробітної плати на рівні встановленого законодавством, неприпустимості її виплати у  “конвертах”, адже від цього залежить фінансування обороноздатності держави, підтримка ЗСУ в цілому, суттєва матеріальна допомога соціальній сфері та громадянам, постраждалим від війни.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»