Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Дубенського району отримали від малого бізнесу 83,5 млн грн єдиного податку

опубліковано 13 жовтня 2022 о 13:23

До місцевих бюджетів від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, за січень–вересень надійшло 83,5 млн грн єдиного податку. Як повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Головного управління ДПС у Рівненській області Алла Панчук, порівняно з відповідним періодом минулого року надходження даного платежу зросли на 5,9 млн гривень. 

Понад 70 відсотків надходжень від єдиного податку становить сума, перерахована приватними підприємцями. Упродовж девяти місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 59,7 млн грн, що на 6,4 млн грн більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 6,1 млн грн цього платежу.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 17,7 млн грн єдиного податку.

Суб’єкти господарювання продовжують  сумлінно перераховувати податки, підтримуючи нашу державу у складний воєнний час. Сплачуючи єдиний податок до місцевих бюджетів, платники забезпечують життєдіяльність  територіальних громад. Пам’ятаємо, що кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX