Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На території Дубенщини до місцевих бюджетів сплачено понад 50 млн грн єдиного податку

опубліковано 07 листопада 2022 о 10:53

За січень-жовтень 2022 року до місцевих бюджетів від підприємців та підприємств, які перебувають на обліку в Дубенській ДПІ, надійшло 50,7  млн грн єдиного податку. Порівняно з відповідним періодом минулого року, надходження даного платежу зросли майже на 3 млн гривень. Про це повідомила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок податкової звітності Головного управління ДПС у Рівненській області Алла Панчук.

 Найбільшу суму єдиного податку до бюджетів громад Дубенщини сплатили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок - 38,1 млн гривень. Цей показник збільшився на 2,3 млн грн порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Юридичні особи, які перебувають на 3 групі, спрямували до місцевого бюджету 3,9 млн грн єдиного податку, відповідно надходження зросли на 7,4 відсотки.

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 8,7 млн грн цього платежу, що на 79,6 тис грн більше, ніж торік.

Позитивна динаміка зі сплати єдиного податку спостерігається за усіма категоріями платників, що обрали спрощену систему оподаткування.

 Податківці Дубенської ДПІ звертаються до ФОПів - платників єдиного податку першої та другої груп, за можливості виконувати свій податковий обов'язок та сплачувати єдиний податок.

На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»