Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Дубенській ДПІ відбулась чергова зустріч податківців з платниками ПДВ

опубліковано 17 листопада 2022 о 13:48

Днями начальник Дубенського відділу податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Рівненській області Ніна Бакулевич провела  зустріч з платниками податку на додану вартість, під час якої ознайомила суб’єктів господарювання зі змінами, внесеними до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року № 1154.

Посадовець роз’яснила, що у разі зупинення реєстрації податкової накладної платнику необхідно подати «Повідомлення про подання пояснень та копій документів щодо податкових накладних/розрахунків коригування, реєстрацію яких зупинено» з додатками(код форми J/F 1312603), письмові пояснення та копії документів платник подає до ДПС в електронній формі. Також звернула увагу на заповнення та дотримання порядку подання Таблиці даних платника податку.

У ході зустрічі було обговорено низку актуальних питань щодо алгоритму дій платника податку на додану вартість  в разі зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних. Крім того, детально зупинились на головних аспектах якісного формування пакета документів для подання таблиці даних платника. Присутні отримали від податківців відповідні методичні рекомендації та фахові відповіді на запитання, які їх цікавили.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»