Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дубровицькі податківці розповідають про «податкову амністію» та електронні сервіси ДПС

опубліковано 21 листопада 2022 о 10:08

Нещодавно начальник Дубровицької ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Олег Клюйко провів з відвідувачами Центру обслуговування платників два практикуми, під час яких розповів про здійснення легалізації активів, придбаних за доходи, з яких не були сплачені податки або були сплачені не у повному обсязі, та  використання онлайн-сервісів вебпорталу ДПС.

Посадовець звернув увагу, що у рамках кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані, можуть до 01 березня 2023 року добровільно пройти одноразове (спеціальне) декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Задекларувати активи можна у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та за кордоном.

Відомості, які містяться в одноразових (спеціальних) добровільних деклараціях та доданих до них документах, є конфіденційною інформацією та не підлягають розголошенню без письмової згоди декларанта, окрім випадків, коли це прямо передбачено законами або рішенням суду.

Разом з тим наголосив, що такі декларації подаються безпосередньо декларантами до контролюючого органу, в електронній формі з урахуванням відповідних вимог.

Посадовець закликав максимально користуватись послугами ДПС дистанційно, усвідомити переваги такого формату спілкування з податковими органами, адже скориставшись онлайн-сервісами вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua) платники  мають можливість отримати всю необхідну інформацію без особистих візитів до Центру обслуговування платників.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»