Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про співпрацю податкової служби та місцевої громади з метою збільшення надходжень до бюджету говорили в ході робочої зустрічі

опубліковано 22 листопада 2022 о 17:01

Днями відбулась робоча зустріч начальника Дубенської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Світлани Цимбалюк з головою Смизької територіальної громади Олександром Федоровим.

Провідною темою зустрічі стало обговорення важливих питань пошуку та реалізації резервів наповнення місцевого бюджету, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів, а саме наповнення казни територіальної громади за рахунок сплати земельного податку та орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податку на доходи фізичних осіб. Також обговорили питання щодо наповнення бюджету за рахунок погашення заборгованості фізичних осіб з майнових податків.

Під час зустрічі розглянули і питання одноразового (спеціального) добровільного декларування. Світлана Цимбалюк акцентувала увагу на продовженні терміну подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації до 1 березня 2023 року та наголосила, що у межах податкової амністії декларанту необхідно подати до податкових органів одноразову добровільну декларацію виключно в електронному вигляді через Електронний кабінет платника.

Учасники зустрічі домовились про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією задля плідної роботи органів державної податкової служби та місцевої громади з метою збільшення надходжень до бюджету.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»