Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Основні аспекти співпраці обговорили у Вараській місцевій територіальній громаді

опубліковано 01 грудня 2022 о 13:33

Днями начальником Вараської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області Людмилою Воронюк  проведено робочу зустріч з головою Вараської міської територіальної громади Олександром Мензулом. 

Зустріч відбулась задля забезпечення безумовного виконання завдань із надходження платежів до бюджетів, протидії ухиленню від оподаткування, легалізації заробітної плати та роз’яснення новацій податкового законодавства. 

В ході заходу акцентовано увагу на основні напрямки роботи щодо наповнення місцевого бюджету, повноти і своєчасності сплати податків та інших платежів. Зокрема, сплати земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, погашення боргу та виявлення додаткових джерел надходжень до бюджетів задля вирішення проблемних питань територіальної громади.

Людмила Воронюк зазначила,  що лише відкрита співпраця органів ДПС та місцевого самоврядування дає можливість вирішити проблемні питання щодо залучення до сплати податків недобросовісних платників  та забезпечити збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Окремо Людмила Воронюк докладно розповіла про застосування реєстраторів розрахункових операцій підприємцями - платниками єдиного податку, акцентувавши увагу на використанні суб’єктами господарювання РРО при здійснення ними готівкових розрахунків та можливості використання новітніх програмних РРО.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»