Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про надання адміністративних послуг в Сарненській ДПІ

опубліковано 09 грудня 2022 о 15:38

Нещодавно у Центрі обслуговування платників Сарненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області старшим державним інспектором Оксаною Климчук проведено тренінг з питань надання адміністративних послуг.

 За словами фахівця податкової служби, найпопулярнішою серед відвідувачів Центру Сарненської ДПІ є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

 В ході тренінгу посадовець роз’яснила, що  для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків громадянам необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації облікову картку за формою № 1ДР, документ, що посвідчує особу заявника, та свідоцтво про народження дитини (для неповнолітніх).

 У разі внесення до документа, що посвідчує особу, відомостей про зміну прізвища, ім’я, по батькові, нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), платник податків повинен подати до податкового органу Заяву про внесення змін до ДРФО за ф. № 5ДР протягом місяця з дня виникнення змін.

 З переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Рівненській області в розділі «Адміністративні послуги» або у Центрі обслуговування платників Сарненської  ДПІ за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 18.

 Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»