Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Корецькі спрощенці сплатили до місцевих бюджетів понад 17 млн грн єдиного податку

опубліковано 12 грудня 2022 о 13:34

У січні-листопаді 2022 року суб’єкти господарювання - спрощенці території обслуговування Корецької ДПІ сплатили до місцевих бюджетів 17,3 млн гривень єдиного податку. Порівнюючи з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 841 тис гривень

Найбільшу суму єдиного податку сплатили підприємці-фізособи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок – 11,7 млн гривень цього платежу. Порівняно  з січнем-листопадом минулого року приріст надходжень склав 581 тис гривень.

Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 582,9 тис гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет   на майже 5 млн гривень - це на 309 тис гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

Нагадаємо, єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що кожен платник долучаються до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

Успішна протидія військовій агресії ворога вимагає бездоганної податкової дисципліни. Тож, податківці закликають суб’єктів господарювання своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів. 

 

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»