Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зарічненські податківці надають кваліфіковану практичну допомогу платникам

опубліковано 14 грудня 2022 о 09:57

Днями начальник Зарічненської ДПІ Сергій Драка провів тренінг з відвідувачами Центру обслуговування, під час якого надав фахові роз’яснення щодо використання електронних сервісів та новацій податкового законодавства.

 Податківець акцентував увагу присутніх на таких питаннях, як обов’язкове проведення розрахункових операцій через РРО та /або через програмні РРО, реєстрація РРО через Електронний кабінет, послідовність дій стосовно подання заяви для отримання ліцензії на право здійснення діяльності при реалізації підакцизних товарів (тютюнових та алкогольних виробів).

 Очільник ДПІ відмітив переваги подання звітності в електронному вигляді та використання інших можливостей сервісу «Електронний кабінет». При цьому додав, що платники можуть скористатися онлайн-сервісами вебпорталу ДПС (https://tax.gov.ua) та  отримати всю необхідну інформацію без особистих візитів до центрів обслуговування платників.

Також розповів про особливості заповнення декларації щодо податкової знижки за навчання. Окремо зупинився на переліку документів, які необхідно додати для такого повернення.

Наостанок податківець надав практичну допомогу у використанні сервісів ДПС та  поінформував про можливість до 01 березня 2023 року легалізувати активи, придбані за доходи, з яких не були сплачені податки або були сплачені не у повному обсязі.

 Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»