Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про електронну звітність говорили в ході навчання

опубліковано 19 грудня 2022 о 11:13

У Сарненській ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області постійно проводиться роз’яснювальна робота серед платників податків щодо подання звітності, отримання довідок, витягів та іншої необхідної інформації засобами телекомунікаційного зв’язку.

 Так, з метою залучення більшої кількості платників податків до використання електронних сервісів ДПС, під час чергового тренінгу заступник начальника територіального відділу податкових сервісів Жанна Вишневська  надала практичну допомогу у користуванні Електронним кабінетом. Зокрема з питань подання звітності через Електронний кабінет при наявності ЕЦП.

 Під час заходу посадовець розповіла про процес створення, заповнення та підписання електронним підписом заяв, а також відправлення їх до контролюючого органу. Звернула увагу платників на отримання відмітки успішної реєстрації та на отримання номерів присвоєних податковим органом.

Жанна Вишневська наголосила, що Електронний кабінет дозволяє платнику спілкуватися з податковою в режимі онлайн де оновлення даних відбувається в режимі реального часу. Разом з тим повідомила, що Електронний кабінет дає можливість контролювати стан розрахунків з бюджетом, тим самим не допускати виникнення заборгованості, отримувати необхідні витяги та довідки.

Податківець зазначила, що сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС», або перейти за посиланням  https://cabinet.tax.gov.ua./


Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»