Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про надання адміністративних послуг в Дубенській ДПІ

опубліковано 27 грудня 2022 о 11:33

У Центрі обслуговування платників Дубенської ДПІ ГУ ДПС у Рівненській області громадяни та представники бізнесу можуть отримати  консультаційні та адміністративні послуги: подати звітність,  оформити документи, отримати необхідні довідки та виконати всі процедури з мінімальною витратою часу.

За одинадцять місяців 2022 року працівники Центру обслуговування платників надали 5524 адміністративних послуг, з них безпосередньо в Центрі обслуговування платників - 4892 послуги,  в електронній формі – 632 таких послуг.

Серед основних наданих послуг в ЦОП - видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, надання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб– платників податків про суми/джерела  виплачених доходів та утриманих податків, реєстрація платників єдиного податку.

Зокрема, упродовж одинадцяти місяців цього року було надано 3337 послуг щодо видачі картки платника податків.  Також видані відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків 402 громадянам.

Крім того, за одинадцять місяців поточного року фахівці Центру обслуговування платників зареєстрували 250 платників єдиного податку, надали 527 витягів з реєстру платників  єдиного податку, зареєстрували 353 реєстратори розрахункових операцій, 604 книг обліку розрахункових операцій.

Звертаємо увагу, що фахівці Дубненської ДПІ проводять навчальні тренінги  та допомагають платникам податків освоїти ази користування електронними сервісами від ДПС, найпопулярніші з яких «ЗІР», «Електронний кабінет платника» та «Дія» від Міністерства цифрової трансформації України. Для зручності відвідувачів розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»