Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відвідувачі Центру обслуговування Сарненської ДПІ  можуть отримати широкий спектр адмінпослуг

опубліковано 03 квітня 2023 о 16:14

Днями у Центрі обслуговування платників Cарненської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області старшим державним інспектором Галиною Набухотною проведено з громадянами практикум, під час якого платники дізналися про перелік адміністративних послуг, які можна отримати в Центрі обслуговування Сарненської ДПІ.

Під час навчання податківець детально розповіла присутнім про адміністративні послуги, які надає Центр обслуговування. Серед іншого зазначила, що платники податків можуть подати звіти та документи вхідної кореспонденції, отримати консультації, навчитися користуватися Електронним кабінетом або іншими електронними сервісами Державної податкової служби.

Разом з тим відмітила, що з початком деклараційної кампанії фахівці ДПІ активно консультують громадян щодо особливостей подання річної податкової декларації про майновий стан і доходи. Та поінформувала, що для спрощення процедури декларування доходів для громадян Державною податковою службою України запроваджено новий сервіс – предзаповнення декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), який доступний в Електронному кабінеті (https://cabinet.tax.gov.ua/).

Наприкінці податківець надала фахові відповіді на запитання учасників заходу щодо заявленої тематики.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»