Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Березнівщині завдяки виплаті офіційних доходів до бюджету надійшло понад 70 млн грн ПДФО

опубліковано 26 травня 2023 о 11:40

Упродовж січня-квітня 2023 року надходження до бюджету податку на доходи фізичних осіб від платників Березнівщини склали 70,1 млн гривень.

Із зазначеної суми 14,7 млн грн спрямовано до Державного бюджету країни. Решту коштів, а саме 55,4 млн грн, спрямовано для фінансування потреб місцевих бюджетів громад.

Податківці нагадують, що фізичні особи, які  отримали у  звітному 2022 році доходи, з яких не був сплачений податок, та подали до контролюючого органу податкову декларацію про майновий стан і доходи, зобов'язані самостійно до 01 серпня 2023 року сплатити суму податкового зобов'язання, визначену в поданій  податковій декларації (податку на доходи фізичних осіб - 18% та військового збору - 1,5%). 

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам. Тому у податковій службі наголошують, що обороноздатність країни та спроможність громад якісно виконувати завдання із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури значною мірою визначається податковою дисципліною представників бізнесу та громадян. 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»