Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Здолбунівщині з офіційних доходів платників до бюджету сплачено понад 482 млн гривень ПДФО

опубліковано 30 травня 2023 о 10:53

За січень-квітень 2023 року надходження  податку на доходи фізичних осіб від платників Здолбунівщини склали 482,3 млн гривень.

Із зазначеної суми 101,3 млн грн спрямовано до Державного бюджету країни. Решту коштів, а саме 381,0 млн грн, спрямовано для фінансування потреб місцевих бюджетів громад.

Податківці нагадують, що фізичні особи, які  отримали у  звітному 2022 році доходи, з яких не був сплачений податок, та подали до контролюючого органу податкову декларацію про майновий стан і доходи, зобов'язані самостійно до 01 серпня 2023 року сплатити суму податкового зобов'язання, визначену в поданій  податковій декларації (податку на доходи фізичних осіб - 18% та військового збору - 1,5%). 

Стабільність надходжень ПДФО, як і всіх податкових платежів – особливо важлива для державного бюджету та територіальних громад у період протидії загарбникам. Тому у податковій службі наголошують, що обороноздатність країни та спроможність громад якісно виконувати завдання із забезпечення функціонування об’єктів інфраструктури значною мірою визначається податковою дисципліною представників бізнесу та громадян. 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»