Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємці-«спрощенці» Вараської громади додали у  місцеву скарбницю понад 26 млн грн єдиного податку

опубліковано 21 листопада 2023 о 09:55

Підприємці-«спрощенці» Вараської громади протягом січня-жовтня 2023 року сплатили до місцевих бюджетів 26,3 млн грн єдиного податку.

Найбільшу суму надходжень до бюджетів громад забезпечили підприємці-фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Внесок цих підприємців - 24,7 млн гривень єдиного податку. Відповідно юридичні особи спрямували до місцевого бюджету  1,6 млн грн, а сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджет на 15,7 тис грн цього платежу.

Податківці нагадують, що єдиний податок зараховується до місцевого бюджету, а це означає, що кожен платник долучається до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

У Вараській ДПІ звертають увагу, що процес спілкування платників з податковою службою нині активно відбувається в режимі онлайн. Чимало інформації та послуг, яких потребують платники податків, доступні в  Електронному кабінеті. Тобто, зі свого персонального комп’ютера можна отримати інформацію з баз даних, роз’яснення чи послугу.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua