Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Вараської громади поповнили оборонний бюджет на понад 23 млн грн військового збору

опубліковано 24 квітня 2024 о 10:01

Протягом січня-березня 2024 року платники податків Вараської громади перерахували до державного бюджету 23,1 млн грн військового збору.

Офіційно оформлені трудові відносини – серед факторів, що дозволяють бюджету своєчасно отримувати військовий збір. Задекларувавши доходи і сплативши ПДФО та військовий збір, громадяни підтримають обороноздатність країни у надскладний час війни.

Повага до себе починається з шанування законів своєї держави. У нинішніх умовах актуальною темою сьогодення є боротьба з виплатою заробітної плати у “конвертах”, реалізація гарантій оплати праці та організація заходів недопущення виникнення заборгованості з виплати заробітної плати. Підприємства, установи, організації та громадяни – суб’єкти підприємницької діяльності, при виплаті заробітної плати повинні дотримуватись чинного законодавства, нести відповідальність за навмисне ухилення від сплати податків і порушення норм законодавства щодо виплати заробітної плати.

Тож податківці Вараської ДПІ рекомендують кожному громадянину працювати лише легально. Лише офіційне робоче місце передбачає визначені державою соціальні гарантії, зокрема у випадку втрати працездатності чи виходу на пенсію.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»