Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники податків Дубенської територіальної громади сплатили до місцевого бюджету понад 67 млн гривень податкових платежів

опубліковано 25 квітня 2024 о 11:16

За підсумками першого кварталу 2024 року до місцевого бюджету Дубенської ТГ надійшло 67,2 млн гривень податкових платежів.

Найбільшим джерелом надходжень до місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб, якого протягом трьох місяців надійшло 43,4  млн гривень.

Єдиного податку за цей період надійшло 12,5 млн гривень, зокрема фізичні особи - платники єдиного податку сплатили 11,4 млн гривень.   

Також вагомим джерелом наповнення бюджету стали майнові податки яких надійшло 6,9 млн гривень (плюс майже 1 млн гривень до минулого року). Якщо в розрізі кожного з податків, то земельного податку та орендної плати надійшло 5,4 млн гривень, податку на нерухомість – понад 1,4 млн гривень та 31,3 тис гривень транспортного податку.

Звертаємо увагу, що спроможність органів місцевої влади фінансувати соціально-економічні програми та підтримувати у належному стані функціонування об’єктів інфраструктури безпосередньо залежить від податкової дисципліни кожного платника податків. Тож рекомендуємо громадянам і представникам бізнесу виконувати свої зобов’язання перед бюджетом своєчасно та подбати про погашення заборгованих податків.

Нагадаємо, що перевірити стан розрахунків із бюджетом можна через електронний кабінет. Дізнатися про податкові борги також можна через мобільний застосунок «Моя податкова», який можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і ІOS.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»