Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платниками м. Дубно за 6 місяців поточного року перераховано 141,3 млн гривень в місцевий бюджет

опубліковано 26 липня 2024 о 10:25

Дубенська ДПІ інформує, що за перше півріччя 2024 року платниками Дубенської територіальної громади забезпечено надходження платежів до місцевого  бюджету у сумі  141,3 млн гривень.

Найвагомішим джерелом надходжень до місцевого бюджету є податок на доходи фізичних осіб, якого в січні-червні надійшло 95,2   млн гривень.

Крім того, суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету  понад  23,5  млн гривень єдиного податку. Цей показник перевищує надходження відповідного періоду минулого року на 7,1 млн гривень.  

Також вагомим джерелом наповнення бюджету стали майнові податки, яких надійшло 14,2 млн гривень (+1,4 млн гривень до минулого року). Якщо в розрізі кожного з податків, то земельного податку та орендної плати надійшло майже 10,4 млн гривень, податку на нерухомість - 3,8 млн гривень та 58,3 тис гривень транспортного податку.

Вчасна сплата податків – результат комплексу заходів, що втілюються представниками усіх гілок влади та контролюючими органами у напрямку легалізації праці та підприємницької діяльності. А це, у першу, чергу – стабільні надходження до місцевого бюджету та гарантоване соціальне і пенсійне забезпечення жителів територіальної громади.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»