Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Рівному відбудеться форум «Створення сприятливих умов для розвитку бізнесу через податкові та інституційні механізми»

опубліковано 10 вересня 2019 о 09:59

До уваги субєктів господарювання!

13 вересня  2019 року о 10-00 год. в приміщенні обласної державної  адміністрації  (майдан Просвіти, 1, каб. 601) відбудеться Форум «Створення сприятливих умов для розвитку  бізнесу через податкові та інституційні  механізми».

У роботі Форуму візьме участь  Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, який  презентуватиме для обговорення проекти Концепції Доктрини економічної безпеки України, Податкового кодексу Розвитку та Нового митного кодексу, схвалені Українською Радою Бізнесу, що об’єднує 78 громадських організацій.  

Метою Форуму є конструктивний діалог суб’єктів господарювання, влади, науковців, експертів, громадських діячів щодо ТОП-10 пріоритетів бізнесу, які  визначають:

-  коло  проблемних питань розвитку малого і середнього бізнесу, а також пошук можливостей їх вирішення з урахуванням законодавчих змін;

- головні завдання влади для реформування України в інституційній, податковій та бюджетній сферах, економіці, адмініструванні, фінансовому секторі та енергетиці.

Заявку для участі у Форумі надсилати на електронну адресу: rivneappu@ukr.net; У листі зазначати: прізвище, імя, по батькові учасника, контактний номер телефону, організацію, яку представляєте, проблемні питання (за наявності), на які хотіли б отримати відповідь. Тема листа: «ФОРУМ».

Телефони для довідок: 0362-46-01-54; (067)240-75-49; 097-579-13-64.