Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Cучасний формат семінару забезпечив предметне обговорення законодавчих новацій

опубліковано 07 листопада 2019 о 15:27

«Останні зміни в  податковому законодавстві України та їх практичне застосування», - семінар за такою актуальною темою, який відбувся у Рівному, зацікавив усіх його учасників.

Днями, у приміщенні  Рівненської ДПІ відбувся черговий семінар для платників податків. Захід організували та провели фахівці Головного управління ДПС у Рівненській області, дирекції Рівненського Територіального відділення Асоціація платників податків та Рівненського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Під час семінару спеціалісти податкового відомства розглянули останні зміни податкового законодавства, законодавства з питань справляння єдиного внеску та функціонування електронних сервісів.

Окрему увагу податківці приділили боротьбі  з  зарплатами «в конвертах», адже легалізації заробітної плати та погашення заборгованості зі сплати ЄСВ на особливому контролі в органах ДПС

Фахівці  ГУ ДПС у Рівненській області розповіли платникам податків про функціонування та експлуатацію новітніх моделей програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, інші сервісні нововведення податкової  служби.

По всіх питаннях, які задавали учасники семінару, співробітники податкової служби надали індивідуальні консультації. Жодне запитання не залишилося без відповіді.

Головне управління ДПС у Рівненській області

фотогалерея