Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Милосердя

опубліковано 14 листопада 2019 о 11:35

Ні для кого не таємниця, що милосердя є потужною цілющою силою, що впливає й на того, у ставленні до кого воно проявляється, й на саму людину, яка робить добру справу, а ще дужче, коли це дітки…

Приємно, що у нас працюють такі чуйні і готові допомагати люди.

Спільними зусиллями податківців, завдяки створеному ними ще у 2002 році фонду, залученням до спільних заходів волонтерів, маємо змогу допомогти тим діткам, які позбавлені можливості повноцінно розвиватися у своїх родинах, іноді взагалі не мають рідних, але дуже цього потребують.

І це далеко не тільки допомога сиротам у вигляді подарунків, солодощів, привітань у Новорічні та Різдвяні свята.

Те, що ми намагаємося робити - це фактично інвестиція у повноцінний розвиток дітей, їх соціальну адаптацію , а згодом, - в інтелектуально-духовний потенціал майбутнього країни.

Так, протягом року ми разом з вихованцями Рівненського обласного спеціалізованого центру реабілітації дітей з органічними ураженнями ЦНС з порушеннями психіки та паліативної допомоги дітям, а це малесенькі дітки від 2 до 5 рочків, двічі відвідували зоопарк, приймали участь в ігровій виставі «Ку-ку» Рівненського лялькового театру, вчили придбавати самостійно товари у супермаркетах, влаштовували прогулянки містом, відвідували ігрові кімнати відомих дитячих розважальних  закладів Рівного,  застосовували навчання розвиваючими іграми, читали разом книжки, грали у домашній ляльковий театр і просто проводили час з дітками, яким дуже не вистачає уваги та батьківської любові.

Вихованцям Клеванської спеціальної школи для діток з вадами зору організували чудову екскурсійну подорож історичними місцями України – побували у Національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка», що у Каневі, відвідали музей-садибу Івана Нечуй-Левицького у Стебліві.

Також переглянули історичні вистави Рівненського академічного обласного музично-драматичного театру, переглянули відому українську кіноепопею «Захар Беркут» у Рівненському кінопалаці, відвідали Рівненський краєзнавчий музей, ознайомилися з історичними місцями Рівного.

Хочеться відмітити, що серед вихованців, з якими вже давно дружимо, є багато дуже талановитих дітей – це і чемпіони України і навіть світу з різних видів спорту, і переможці всеукраїнських творчих конкурсів! Наші дітки – найкращі! Сподіваємося, що спільними зусиллями допоможемо у повній мірі відкрити усі їхні і природні і набуті таланти та навики. Адже підростаюче покоління – це майбутнє нашої рідної України! Тож давайте заздалегідь дбати про це разом.