Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Рівному студентам презентували роботу Центру обслуговування платників

опубліковано 26 лютого 2020 о 16:18

Днями до рівненських податківців на «День відкритих дверей» завітали студенти другого курсу Державного вищого навчального закладу «Рівненський коледж економіки та бізнесу».

Майбутнім спеціалістам з обліку та оподаткування було організовано екскурсію приміщенням Центру обслуговування платників ДПІ у м. Рівному, під час якої вони могли ознайомитись із структурою податкової служби, її функціями та сервісами для бізнесу.

Далі для студентів було прочитано лекцію про системи оподаткування, ставки та терміни сплати податків. Особливу увагу було приділено роз’ясненню негативних наслідків виплати заробітної плати «в конвертах».

В залі засідань студенти поспілкуватись з фахівцями Головного управління ДПС у Рівненській області у форматі відкритого діалогу, під час якого кожен отримав відповіді на свої питання. На завершення зустрічі, розгадуючи податкову вікторину, молодь закріпила свої знання з оподаткування.

Приємно відзначити, що учасники заходу показали гарні знання з обраної ними професії, то ж податківці висловили вдячність, як студентам, так і їх викладачам за гарну фахову підготовку та жагу пізнання нового.