Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чергова ротація співробітників податкової міліції Рівненщини у складі спецпідрозділу «Фантом»

опубліковано 11 березня 2020 о 10:43

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Не залишилися осторонь і працівники податкової міліції Рівненщини, На даний час у складі добровольців спецпідрозділу податкової міліції ДФС «Фантом» троє наших колег спільно з співробітниками інших правоохоронних органів, здійснюють контроль за переміщенням осіб, протидіють незаконному перевезенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях, а також протидіють тероризму, захищають суверенітет України.

Нещодавно відбулася чергова ротація співробітників, які проходили службу у складі Операції об’єднаних сил. На Рівненщину з зони проведення ООС повернулися три бійці спеціального підрозділу ДФС «Фантом», які у складі зведених оперативних мобільних груп спільно з співробітниками інших правоохоронних органів, здійснювали контроль за переміщенням осіб, протидіяли незаконному перевезенню товарів через лінію розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях.

Після теплої зустрічі співробітники ДФС вирушили до найближчих і найрідніших людей. Згодом, після кількаденного відпочинку, вони приступлять до виконання своїх безпосередніх обов’язків.