Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

1 ЧЕРВНЯ – ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

опубліковано 01 червня 2020 о 16:22

На сьогодні в Україні майже 70 тисяч дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування. Менше, ніж третина з них позбавлена шансу на усиновлення, коментують компетентні органи. У решти дітей немає спеціального статусу, бо юридично вони перебувають під опікою родичів

В Україні цей день не є вихідним, але для дітей завжди виглядав особливо святково: це веселі заходи, концерти, смаколики, початок літніх канікул.  Втім, в умовах карантинних заходів розважального підтексту у святі цьогоріч мало.

Саме тому, для  реальної допомоги діткам та підтримання їх здоров’я в умовах обмеження традиційного святкування Дня захисту дітей,  вирішено забезпечити діток фруктами, вітамінами, печивом, якісною питною водою та спортінвентарем, а також придбано побутову техніку для забезпечення  якісного зберігання продуктів для малечі.    

Все це стало можливим завдяки відрахуванню кожним податківцем частинки своєї заробітної плати у фонд соціальної допомоги  дітям.

Всього надано допомогу на суму близько 40 000 грн :

Центру реабілітації та паліативної допомоги м.Рівне                на суму  4200 грн.;

Рівненському навчально-реабілітаційному центру м.Рівне      на суму  32000 грн.;

Клеванській спеціальній школі Рівненського району                на суму  1000 грн.;

Чудельській спеціальній школі №2 Сарненського р-ну             на суму 2400 грн.;

Небайдужість та чуйність наших колег надає впевненості,  що об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей від гіркоти, розчарувань і зневіри. Адже саме від кожного з нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини.

 Голова Ради

профспілки                                                                                                                                                                Тетяна ПОДСАДА