Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Рівненщини відзначили професійне свято

опубліковано 02 липня 2020 о 11:29

02 липня 2020 року згідно з Указом Президента України від 25 червня 2020 року № 252/2020  встановлено професійне свято - День податківця України. З цієї нагоди у режимі відеоконференцзв'язку відбулася урочиста нарада ДПС України.

У нараді взяли участь начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, керівники та фахівці структурних підрозділів Головного управління, ветерани місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України» в Рівненській області.

Податківці та ветерани служби з усіх регіонів приймали вітання від Голови ДПС Олексія Любченка, керівників служби, які очолювали податкові органи у різні часи, а також від Громадської ради при ДПС, Всеукраїнської громадської організації "Асоціація ветеранів державної податкової служби України", Всеукраїнської громадської організації "Асоціація платників податків України".

В рамках урочистих заходів начальник ГУ ДПС у Рівненській області Віталій Чуй привітав колег та присутніх ветеранів і з нагоди професійного свята вручив відзнаки кращим працівникам податкової служби області.

фотогалерея