Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник податкової служби Рівненщини Віталій Чуй прийняв участь у сесії Рівненської міської ради

опубліковано 02 липня 2020 о 10:35

2 липня 2020 року в Рівному відбулось сьоме пленарне засідання сорокової сесії Рівненської міської ради сьомого скликання.

У ході засідання було обговорено низку питань, що стосуються економічного та соціального розвитку регіону. Зокрема, керівник податкової служби Рівненщини Віталій Чуй у своєму виступі зазначив, що своєчасне надходження податків до місцевих бюджетів -  один з пріоритетів  роботи податкової служби, адже реалізація соціально значущих програм та проектів можлива лише за умови забезпечення сталого наповнення місцевих бюджетів. Він акцентував увагу на преференціях для бізнесу, які були запроваджені для бізнесу під час карантину на рівні держави. Разом з тим, зауважив, що загальний спад надходжень потребує пошуку компенсаторів, і податкова служба виявляє резерви, використання яких дало б можливість збільшити доходи місцевих бюджетів. 

«Головне, що задіючи всі наявні резерви, результатом заходів, проведених  міською владою та податковою службою, стане створення реальної бази для оподаткування, та, відповідно, залучення додаткових коштів для розвитку громади», - підсумував Віталій Чуй.