Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сумлінні платники податків Рівненщини отримали нагороди

опубліковано 04 вересня 2020 о 13:53

Сьогодні в приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації відбулися заходи  з урочистого нагородження переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків – 2019». Відзнаки вручали начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль, заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський, начальник Поліської митниці Держмитслужби Сергій Панчук, голова Асоціації платників податків в Рівненській області Маріян Года.

Вручаючи спеціальні дипломи кращим платникам податків керівник податкової служби області зазначив, що сьогодні  соціальна відповідальність, прозора робота, поважне ставлення до своїх обов’язків перед державою властиві бізнесу всього цивілізованого світу, який цінує свою репутацію, це ж стосується і підприємств, які працюють на Рівненщині.

Адже саме завдяки відповідальному бізнесу,  область вже поповнила зведений бюджет країни на 6,1 мільярда  гривень,  до минулорічних надходжень отримали плюс 437 мільйонів гривень. Відповідно Місцеві бюджети області отримали для свого розвитку 3,5 мільярда гривень, що на 216 мільйонів гривень біль ніж за відповідний період минулого року.

До Державного бюджету надійшло 2,6 мільярда гривень, що плюс 220 мільйонів гривень  до  надходжень 2019 року.

Єдиного соціального внеску сплачено роботодавцями області 3,4 мільярда гривень, що перевищує минулорічні надходження на  на 185 мільйонів гривень.

Відзначаючи кращих платників податків  Віталій Чуй сказав: «Сьогодні можна з впевненістю сказати, що повна і своєчасна сплата податків в державну та місцеву скарбниці є сумісною з ефективним веденням бізнесу. Суспільство повинно знати тих, хто створює нові робочі місця, в повному обсязі сплачує податки і, тим самим, забезпечує стабільність, дозволяє виконувати усі соціальні стандарти».

На завершення заходу  начальник Головного управління ДПС у Рівненськй області подякував платникам за сумлінну працю, та побажав    успіхів у підприємницькій діяльності, процвітання бізнесу, щоб кожна започаткована справа була вдалою та перспективною.

 Фотоматеріали