Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівництво податкової служби області взяло участь у нараді ДПС України

опубліковано 17 вересня 2020 о 11:33

Сьогодні, під час відео селекторної наради ДПС України, було зосереджено  увагу присутніх на виконанні Плану заходів з реалізації стратегічних цілей Діяльності ДПС. Зокрема, повідомлено, що у Державній податковій службі України здійснюються заходи щодо переходу до єдиної юридичної особи. Впровадження такого механізму надасть можливість ефективно реалізувати функції ДПС.

Окрема увага приділялася питанням впровадження  сучасних  е-сервісів для платників, якісного адміністрування податків та організації роботи  по скороченню податкового боргу.

Керівник податкової служби області Віталій Чуй за результатами наради зосередив увагу на пріоритетах роботи колективу, звернув увагу на недопущення корупційних дій серед працівників служби та зазначив, що всі підрозділи Головного управління ДПС у Рівненській області  повинні активно включитися в роботу щодо виконання поставлених завдань, серед яких адміністрування податку на додану вартість, акцизного податку, надходження до місцевих бюджетів, у тому числі плати за землю та податку на нерухомість. Окремо наголосив на питанні скорочення податкового боргу.