Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні краяни! Утримуйтесь від відвідування ЦОПів без нагальної потреби – обирайте дистанційне спілкування!

опубліковано 29 вересня 2020 о 11:35

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області звертають увагу, що в умовах обмежувальних протиепідемічних заходів залишається актуальним максимальне використання дистанційного формату спілкування з податковою службою та електронних сервісів ДПС, зокрема ІТС «Електронний кабінет», вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. 

У зв’язку з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби СОVID-19 та попередженням інфікування і поширення вірусних інфекцій рекомендуємо утриматися від відвідування центрів обслуговування платників (ЦОП) без нагальної потреби.  Особливо, якщо питання, з якими звертаєтесь до ЦОПів, можливо вирішити дистанційно (он-лайн або поштою).

Отримати інформацію з питань оподаткування, стану обробки електронної звітності, роботи органів ДПС тощо можна за телефоном Контакт-центру ДПС 0800501007, а також у чатах популярних месенджерів Viber та Telegram.

Приєднатися до чатів ДПС можна:

-  з вебпорталу Державної податкової служби України, розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс» https://tax.gov.ua/;

-  з сайту Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/, або його мобільної версії.

У разі потреби обов’язкового відвідування ЦОП, просимо дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій: користуватися захисною маскою, дезінфікуючими засобами та не створювати скупчення людей у ЦОП.

Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри), уникайте контакту з усіма, хто має гарячку та кашель.

Бережіть своє здоров’я та здоров’я близьких і оточуючих!